https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/teknisk-saljare-technical-sales-till-etal-group-1515601/ »

Är du idag en framgångsrik säljare med god teknisk förståelse och har vana från storkundsbearbetning? Hos ETAL Group får du möjligheten att arbeta i ett framgångsrikt internationellt företag som utvecklar, producerar och säljer innovativa och kundanpassade komponenter på en global marknad.

Om företaget

ETAL Group är en ledande leverantör av egenutvecklade induktiva komponenter, främst transformatorer och induktioner. Efter förvärvet av Anaview 2013 har sortimentet utvidgats till att också omfatta high-end klass D förstärkare för audiobranschen. ETAL Group bedriver verksamhet genom lokala kontor i Sverige, Estland, Storbritannien, Kina, Indien och Sri Lanka samt distrubitionspartners i ytterligare 20 länder. Produktionen sker i företagets fabriker i Estland och Sri Lanka samt genom produktionspartners i Asien.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare ansvarar du för hela säljprocessen från projektstart till serieleverans. Då ETAL arbetar med kundspecifika induktiva komponenter kommer du agera projektledare och bidra till att levererar kundanpassade lösningar och komponenter till både lokala och internationella företag. Tillsammans med den tekniska supporten specificerar du behovet hos kunden och du blir länken mellan produktplanering och utvecklingsavdelningen. Du ingår i ETALs internationella säljteam och bearbeta den europeiska marknaden. I tjänsten ingår tjänstebil och du kommer att vara på resande fot i snitt tre dagar i veckan.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning inom teknik/elektronik ses som mycket meriterande
• Gedigen arbetslivserfarenhet som säljare (B2B, storkund, teknik)
• Erfarenhet av analog elektronik och induktiva komponenter är meriterande
• Erfarenhet av fordonsbranschen är meriterande
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Andra europeiska språk ses som meriterande
• B-körkort

Vi söker dig som motiveras av affärer och är van att självstängt strukturera ditt arbete för att uppnå dina mål. Då arbetet innebär nära kontakt med kunder ser vi att du är skicklig på att skapa och bibehålla goda kundrelationer. Arbetet innebär oftast långa säljcykler och därför är det viktigt att du är van vid att jobba mot långsiktiga mål. Vidare är din sociala säkerhet och ditt engagemang en viktig del i din framgång.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Kontoret i Spånga de dagar du inte reser
Lön: Fast lön enligt överenskommelse + bonusprogram

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!